Expertens vassa idéer inför omgången


Vilken är kvällens bästa vinnare?

– Många vill gardera favoriten 6 Mellby Good (V86-2). Inte jag. Blev imponerad av segerloppet för tre starter sedan på 1.15,3/2.640 auto och hon är dessutom van att tävla med skor. Felfri är jag övertygad om att det är toppchans och jag tror att chansen till felfri avgång är större än 50 procent. Spik! säger Fredrik Edholm

Någon rolig vinnare?

– När det gäller rensare så varnar jag lite för Stig H Johansson-tränade 11 Come Together (V86-4). Hästen har inget mot distansen och har visat kunnande som räcker en bit. Kusken Christer Nyström brukar ofta vara med och hugga om tätplaceringar i den här typen av lopp. Bara fem procent…

■■■

ANNONS: Köp en andel i Expressens jackpotsystem 

ANNONS: Köp en andel i Expressens vassa Premiumsystemet  

ANNONS: Köp en andel i Expressens stora supersystem  

ANNONS: Köp en andel i hockeystjärnan Magnus Nygrens stora system 

ANNONS: Köp en andel i Julia Björklunds system expressen

Related posts

lämna en kommentar