Vad tycker du om Interpools likkiste-protest mot regeringen?


Läs mer: Interpool ställde ut likkista på Kungsgatan – skapade konflikt med riksdagsledamot: “Jag tycker det är rent osmakligt”

Filip Fägnell, 30, jurist, Söder

– Jag tycker inte själva initiativet med likkistan är så farligt, men har full förståelse för om andra tycker det. Samtidigt kan jag alltså ha förståelse för att man använder sig av en viss symbolik för att nå fram med sitt budskap.

Jeffrey Bruijns, 40, lokalvårdare, Skutskär

– Jag visste inte om Interpools protest, men tycker regeringens alkoholstopp efter 20 är bra. Jag dricker inte alkohol själv och sett till hur mycket folk som dör nu, måste man försöka göra det man kan för att stoppa smittan.

Janne Byqvist, 32, jobbar på Samhall, Andersberg

– Jag tycker regeringen är för hård. Interpool har ju fixat så att gästerna håller avstånd till varandra redan, så de borde kunna ha öppet som vanligt.

Ture Sundberg, 15, studerande, Brynäs

– Det känns lite konstigt, men de kanske känner att det symboliserar något. Jag är inte så insatt. Men om det är så att man väldigt gärna vill gå på krogen och dricka alkohol är det väl bara att göra det innan 20.00?

Julia Carlsson, 17, studerande, Hille

– På något sätt är ändå protesten rimlig. Restriktionerna förstör ju verkligen deras verksamhet, men samtidigt är det förståeligt vad regeringen gör. Synd bara att det ska ut över krogarna. Jag tycker ändå att det är ett bra initiativ av Interpool.arbetarbladet

Related posts

lämna en kommentar