Trinity Rodman, dotter till Dennis, är historisk


NBA-profilen Dennis Rodman är inte ensam i familjen om att ha en gåva för sport. Dottern Trinity, 18, är en stor fotbollstalang som representerar USA på ungdomsnivå. Nu gör hon sig redo för debuten i den amerikanska högstaligan NWSL.

Under natten till tosdagen gjorde klubbarna i serien sina val. Washington Spirit, som var nummer två med att välja, plockade Trinity Rodman.

– Det här har varit min dröm sedan jag var fyra år gammal, säger 18-åringen kort efter att hon blivit draftad.

Enligt CNN är hon den yngsta spelaren genom tiderna att bli draftad i NWSL.

– Att ens bli draftad med tanke på min situation och min ålder är galen, men att bli vald tvåa av ett fantastiskt lag är svårt att förstå, jag inte kan inte be om mer, säger hon.

”Han var en fantastisk idrottsman”

Det finns mycket att leva upp till. Pappa Dennis är den enda spelaren i NBA som vunnit ligan fem gånger med två olika lag. Under 1990-talet var han en viktig del av den mest framgångsrika upplagan av Chicago Bulls.

– Han var en fantastisk idrottsman och jag har fått generna från honom, men jag ser framemot att bli känd som Trinity Rodman och inte bara som Rodmans dotter. Jag är glad att kunna bana min egen väg och bli bättre under hela resans gång.

Racing Louisville FC hade förstavalet i nattens draft, det föll på den 22-åriga försvararen Emily Fox.

Lewandowski: ”Jag får bjuda in Messi och Ronaldo på middag”

https://www.instagram.com/p/B143yYcHdU9/

expressen

Related posts

lämna en kommentar