Med i Irans VM-trupp 2014 – klar för Dalkurd i division 1


29-årige Rahmani har skrivit på för tre säsonger med Dalkurd, som åkte ur superettan den gångna säsongen, och kommer närmast från Sabail FK i Azerbajdzjan.

Han har även spelat för flera klubbar i den iranska högstaligan samt Al-Shamal i Qatar – och gjort fyra landskamper för Iran skriver Dalkurd i ett pressmeddelande.

Mittfältaren fanns även med i landets VM-trupp 2014 utan att få speltid.

– Jag älskar Dalkurd och många närstående till mig har alltid bett mig att spela för Dalkurd. Det är tråkigt att jag inte har kunnat ansluta tidigare men bättre sent än aldrig och nu är jag här och hoppas kunna hjälpa klubben. Jag har stora mål och det är en av anledningarna till att jag valde Dalkurd, säger han till hemsidan.

Målvakt från allsvenskan

Dalkurd har även presenterat en ny målvakt i form av Jonathan Viscosi som närmast kommer från Sirius.

Den 29-årige kanadensaren har även han skrivit på för tre år.

— Jag kommer till ett väldigt spännande projekt som jag är förtjust över att vara en del utav. Klubben är väldigt tydlig med sin plan att återvända till elitfotbollen och när tränaren förklarade det för mig och förklarade i vilken roll han vill ha mig så blev jag övertygad om att det här är något som jag vill engagera mig i fullt ut, säger han i ett pressmeddelande.expressen

Related posts

lämna en kommentar