Målkungens nya kontrakt – skriver på för två säsonger


Dagen efter SportExpressens intervju med Alexander Galante Carlström, där han berättade att han var nära att skriva på ett nytt tvåårskontrakt med klubben, blev förlängningen officiell.

31-åringen har skrivit på för två nya säsonger med klubben.

– Med tanke på att jag har familj och att vi tris väldigt bra i Falun så har min tanke hela tiden varit att förlänga mitt avtal med föreningen men det är alltid två sidor som skall komma överens om ett avtal, säger han till föreningens hemsida.

Får ny tränare

Under säsongerna som väntar kommer Galante Carlström och resten av Falun ledas av en ny tränare i form av Nicklas Hedstål som tar över när Thomas Brottman lämnar för förbundskaptensjobbet efter den här säsongen.

– Det kommer bli två intressanta säsonger som väntar oss faktiskt. Jag har haft Brottman som tränare i 8-9 år nu och nästa säsong så får vi en ny röst i Nicklas Hedstål vilket kommer bli väldigt intressant. Jag har egentligen ingen bra koll på Nicklas men jag är nyfiken på vilket upplägg det kommer bli när han tar över och hur vi tillsammans kan stärka IBF Falun, säger Galante Carlström.

I forwardens nya avtal med föreningen ingår bland annat jobb på marknadssidan.

– Det här är ett stor steg framåt tycker jag, för föreningen i stort men även för mig som person. Jag gillar ju att snacka och ha en social dialog med folk som gillar innebandyn så det här är ett bra sätt för mig att komma ut i arbetslivet och skapa nya kontakter i kombination med nyttan för föreningen, säger han.


LÄS MER: Thomas Brottman: Så ska Sverige bli bäst i världen expressen

Related posts

lämna en kommentar