Joel Lassinantti återvänder till Luleå


Efter en säsong i KHL är Joel Lassinantti tillbaka. Publikfavoriten är ett välbekant ansikte i SHL efter 255 med Luleå.

– Utifrån att vi redan har ett starkt målvaktspar har vi inte haft några planer på att värva någon målvakt till Luleå Hockey. Men när det stod klart att Joel Lassinantti kunde tänka sig att återvända till Norrbotten och framför allt att han var intresserad av att skriva på ett längre avtal så hamnade saker i ett annat ljus, säger Luleå Hockeys general manager Stefan Nilsson i ett uttalande.

”Räknar ner dagarna”

28-åringen fick lämna Sotji tillsammans med tre av lagets andra svenskar. De fick en tuff start på säsongen med ett fåtal segrar. Lassinanttis senaste match var den 26 november. På grund av skattetekniska skäl kommer han att ansluta till laget i slutet av januari.

– Jag räknar ner dagarna tills att jag får komma hem igen, sägen han till klubbens hemsida.expressen

Related posts

lämna en kommentar