Björn Paulsen uppges vara aktuell för Malmö FF


Anel Ahmedhodzic utsågs till allsvenskans bästa försvarare förra säsongen och har dragit till sig intresse från flera storklubbar ute i Europa. Det har rapporterats om så väl Inter som Milan och Chelsea. Mycket talar för att 21-åringen säljs i vinter. 

Samtidigt petades Rasmus Bengtsson förra säsongen och gav offentligt uttryck för sitt missnöje över hur han behandlats av Malmö FF. Det är därför oklart om han stannar i klubben fram till kontraktstidens slut som är vid nästa årsskifte.

MFF har därför behövt sondera marknaden för att se vilka möjliga ersättare som finns. Med stor sannolikhet kommer en mittback behöva värvas inom kort.

Björn Paulsen uppges aktuell för MFF

Fotbolldirekt uppger nu att ett alternativ har hittats i tyska Ingolstadt. Där spelar Björn Paulsen vars kontrakt löper ut till sommaren.

Paulsen spelade för Hammarby säsongerna 2017 och 2018. På sina 65 matcher för klubben gjorde han 13 mål och 9 assist. Han har under karriären även använts som både mittfältare och anfallare.

Hammarby har tidigare visat intresse för att värva tillbaka 29-åringen och nu ska MFF ha börjat utmanat om danskens underskrift.

Enligt Fotbolldirekt har Malmö FF:s sportchef Daniel Andersson framfört ett intresse till Paulsens representanter när en första kontakt togs strax innan årsskiftet.expressen

Related posts

lämna en kommentar