Profilen hoppar av – lämnar nykomlingen


Efter ett år som sportchef för Assyriska, en säsong som slutade med avancemang till Ettan, väljer Stefan Batan att kliva åt sidan rapporterar LT-sporten.

– Jag lämnar på grund av tidsbrist. Nu när vi kliver upp en division krävs det ännu mer jobb och ska jag göra något ska jag göra det fullt ut, men jag hinner inte tyvärr och jag tycker det blir konstigt att göra det halvdant, säger Batan till tidningen.

Spelade för flera elitklubbar

– Jag har massa annat att göra också. Jag jobbar heltid på Ronnaskolan som mentor och så har jag olika samarbeten plus familj, så då är det svårt att hinna med sportchefsyrket också som i Assyriska är en ideell tjänst. Jag tycker om Assyriska och kommer hjälpa dem på de sätt jag kan, men inte som sportchef längre.

Som spelare representerade Stefan Batan Assyriskas A-lag innan han gick vidare till Djurgården.

Han har även spelat för Hammarby och Västerås under sin elitkarriär.expressen

Related posts

lämna en kommentar