Letar febrilt efter bönder från Gästrikland till Bonde söker fru


Det är produktionsbolaget Fremantle i samarbete med kanalen TV4 som meddelar att det är särskilt intresserat av att knyta till sig bönder från Gästrikland till nästa säsong, i ett pressmeddelande.

– Om det finns några härliga singelbönder som är redo att vara med om sitt livs äventyr och samtidigt hitta kärleken – tveka inte att söka!, säger Clara Tengbom, exekutiv producent på TV4 som inte närmre preciserar anledningen till flörten med Gästrikland.

Bonde söker fru är ur vårt perspektiv senast relevant då Gävlebon Ida Wahlgren sökte kärleken våren 2020 i den internationella versionen av programmet med namn Bonde söker fru – Jorden runt. Innan dess kan nämnas Lina Ilar som var med i programmet 2016 och bodde i Gävle från 2017 och några år framåt med sin Ockelbokille Markus Olsson (hon har en ny partner nu i Erik Persson och bor i Köping). Mest känd är nog dock Sven-Arne Eriksson från Ockelbo som sökte kärleken i långkörarprogrammet 2012.

Mer läsning: Vilken är din favoritdokusåpa?arbetarbladet

Related posts

lämna en kommentar