Andreas Blomqvist klar för Mjällby AIF – lämnar Norrköping


Efter fem år borta från Strandvallen återvänder nu Andreas Blomqvist.

Kvällsposten kunde redan den 2 januari avslöja att flytten från IFK Norrköping var på gång och nu meddelar Mjällby att kontraktet är påskrivet. Den 28-årige mittfältaren ansluter som bosman.

2012 gjorde Blomqvist allsvensk debut när han byttes in för Mjällby i hemmamatchen mot IFK Norrköping. Han stannade till slutet av säsongen 2015 och flyttade därefter till danska Ålborg. Ett år senare gick flytten till Norrköping som nu alltså är ett avslutat kapitel.

– Att kunna presentera ”Adde” som ett nyförvärv är självklart en drömvärvning. En spelare från regionen, som representerat vår förening tidigare och dessutom en väldigt bra fotbollsspelare. Hans speluppfattning och passningskvalité håller hög allsvensk nivå, säger sportchefen Hans Larsson i ett pressmeddelande.expressen

Related posts

lämna en kommentar