Förre supertalangen på Arsenals lista


UPPGIFTER: Arsenal är på jakt efter en mittfältare och huvudspåret sägs vara Borussia Dortmunds Julian Brandt. Dortmunds sportchef, Michael Zorc, har öppnat för att låna ut Brandt, som fått skralt med speltid den gångna säsongen. Han menar dock att man inte har någon kontakt med Londonklubben. 

– Vi kan inte göra något åt rykten som cirkulerar. Det finns inget intresse just nu, har han tidigare sagt enligt Get Football News Germany. 

Enligt Bilds journalist Christian Falk kan Arsenal kan gå för en annan Julian – nämligen Paris Saint-Germains förre supertalang Julian Draxler, 27. Draxler sitter på ett utgående kontrakt med PSG och ingår inte i den franska mästarklubbens framtidsplaner och har endast startat fem matcher i Ligan i år. PSG vill därför sälja Draxler nu i januari. 

”Draxler är bakom Brandt på Arsenals lista”, skriver han på Twitter

HUGO HÖGLUND

Foto: PHILIPPE LECOEUR VIA WWW.IMAGO-IMAGES.DE / IMAGO IMAGES/PANORAMIC WWW.IMAGO-IMAGES.DE

expressen

Related posts

lämna en kommentar