Mesut Özil lämnar Arsenal för Fenerbahce


Uppgifter. Mesut Özil är, tro det eller ej, fortfarande en Arsenal-spelare. Tysken har hamnat i Mikel Artetas frysbox och är inte ens registrerad i lagets Premier League-trupp. Özil har, tillsammans med agenten, gång på gång sagt att han kommer sitta av kontraktstiden, som går ut i sommar. 

Arsenal å andra sidan vill så gärna bli av med hans enorma lön som ligger på hisnande 4,4 miljoner kronor i veckan. Förståeligt då han inte har fått spela en enda minut sedan mars 2020. 

Nu rapporterar Sportwitness, med hänvisning till turkiska uppgifter, att Mesut Özil är klar för storklubben Fenerbahce. Övergången uppges bli av redan nu i januari. Han ska även bära tröja nummer 23 i den turkiska klubben. 

Mesut Özil har vunnit två FA-cup med Arsenal och dessutom blev han världsmästare med Tyskland 2014. 

IBRAHEEM ALSALMANexpressen

Related posts

lämna en kommentar