Didier Zé kom till träningsanläggningen med Anderlechts tröja


Royal Antwerp ligger på femte plats i den belgiska högstaligan och har två segrar i ryggen. Men det stora samtalsämnet i klubben är anfallaren Didier Zé, som gjort en assist på fem matcher i ligan den här säsongen.

Zé vill få igenom en flytt till Panathinaikos i den grekiska ligan där han ska återförenas med den tidigare Antwerp-tränaren Laszlo Boloni. Men klubben har satt sig på tvären, vilket fått Zé att rasa.

– Det är enkelt, jag vill till Grekland. Jag är överens om det personliga avtalet, lek inte med min karriär, sa Zé nyligen.

Didier Zé kom i Anderlechts tröja

Därefter tog Didier Zé till ett nytt grepp för att få lämna Antwerp när han dök upp på klubbens träningsanläggning i den bittra rivalen Anderlechts tröja.

Det ledde till att han blev utelåst och bilder har nu spridits över fotbollsvärlden där Zé stoppas av klubbens säkerhetspersonal samtidigt som han står och rycker i dörren för att få komma in.

Både klubbledningen och supportrarna har upprörts av Didier Zé:s gest och efter händelsen har klubben nu publicerat en video där han talar ut och ber om ursäkt.

– Jag vill be om ursäkt till klubben och till Antwerps supportrar, för de är fantastiska och underbara supportrar. De har alltid stöttat mig, säger Zé.

Ber om ursäkt efter tilltaget

Didier Zé säger också att hans huvud ”var någon annanstans” och att det var därför han betedde sig som han gjorde.

– Jag vill verkligen, verkligen be om ursäkt för den här gesten. Jag ska inte glömma bort varken mina lagkamrater i omklädningsrummet eller tränarstaben som har stöttat mig sedan jag kom hit.

Han säger att han nu är redo att spela för Antwerp.

– Jag är tillgänglig för klubben om den nye tränaren behöver mig. Jag hoppas få se supportrarna på planen väldigt snart.

LÄS MER: Svanberg såg rött efter volleymålet
LÄS MER: Intensivvårdas efter bilolycka
LÄS MER: Tunga beskedet inför rivalmötet

https://twitter.com/Copa90/status/1346766438196011008?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1346766438196011008%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.goal.com%2Fid%2Fberita%2Froyal-antwerp-didier-lamkel-ze-anderlecht-liga-pro-belgia%2F2c5sd3fgj5511i3evprxkb0x9https://twitter.com/official_rafc/status/1346511504556904453?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1346511504556904453%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.fotbollskanalen.se%2Fbelgien%2Fnekades-intrade-pa-traningsanlaggningen—dok-upp-i-varsta-rivalens-troja%2F

expressen

Related posts

lämna en kommentar