Lionel Messis nya lyxlägenhet kan avslöja klubbvalet


Få missade sommarens tumultartade scener i Barcelona. Klubbens största stjärna Lionel Messi, 33, bad om att få lämna klubben men stoppades av förre presidenten Josep Maria Bartomeu som hotade med stämning. 

Motvilligt valde Messi att stanna – men vad som händer när kontraktet löper ut nu i sommar vet ingen.

I en intervju med argentinska La Sexta bekräftade 33-åringen att han kommer stanna i Barcelona säsongen ut. Vart hans karriär kommer att ta honom efter det vet han själv inte ännu. Enligt Messi är en flytt till andra sidan Atlanten ett alternativ. 

Investerat i lägenhet

– Jag skulle vilja spela i USA någon dag, det har alltid varit en dröm. Om det händer eller inte vet jag inte, men det händer inte nu. Kanske i framtiden, säger Messi.

Och kanske är drömmen om Amerika inte allt för långt borta. 

Enligt Spaniens största radiokanal La Cadena SER har Messi redan investerat i en bostad som även kan avslöja klubbvalet – Miami.

Förra året köpte superstjärnan en lägenhet i den lyxiga skyskrapan Porsche Design Tower. Den 200 meter höga byggnaden är belägen vid strandkanten i Sunny Isles Beach och som lägenhetsägare ingår det bland annat en separat hiss för din bil. Kostnaden? 7,25 miljoner dollar, motsvarande 60 miljoner kronor.

Ska försöka locka med sig Luis Suárez

– Messi kommer hålla ut i Barcelona till 2023 och åka till Miami så att hans barn kan gå på high school i USA innan de söker sig till ett universitet, säger journalisten José Antonio Ponseti i La Cadena SER.

Bara en 20-minuters bilresa från argentinarens nyköpta lyxlägenhet ligger Lockhart Stadium, hemmaarena för David Beckhams klubb Inter Miami.

Under tisdagen rapporterade spanska Catalunya Radio att Messi siktar på att genomföra en flytt till MLS och Inter Miami till 2022. Enligt radiokanalen ska 33-åringen även försöka locka med sig vännen Luis Suárez.

https://twitter.com/ellarguero/status/1344062389633900546

LÄS MER: Messi: ”Han ljög för mig i flera år”
LÄS MER: Barça slår tillbaka efter Messis semesterbilder
LÄS MER: ”Jag är trött på att alltid vara problemet med allt”

expressen

Related posts

lämna en kommentar