Isaac Kiese Thelin fortsätter inte i Malmö FF – klar för klubb i Turkiet


Det finns succélån, och så finns Isaac Kiese Thelins ankomst till Malmö FF säsongen 2020 inför Europa League-mötena med Wolfsburg.

Anfallaren gjorde inte bara mål i sin första match – han fortsatte att trycka in bollar och assisterade sina lagkamrater på vägen fram till guldet under hela säsongen. Kiese Thelin var därmed en av lagets mest framstående spelare tillsammans med Anders Christiansen, Anel Ahmedhodzic och Ola Toivonen. 

MFF:s sportchef Daniel Andersson har tidigare hintat om att parterna skulle kunna komma överens om en fortsättning i Malmö, men Kvällsposten kan nu avslöja att så inte kommer bli fallet. 

Fortsätter karriären utomlands

Isaac Kiese Thelins insatser i himmelsblått under 2020 har nämligen lockat till sig intresse från klubbar runtom i världen. Eftersom lånet med MFF nu är avslutat återvände han tidigare i december till Anderlecht, som sedan tidigare varit öppna för en försäljning av anfallaren. 

Så kommer nu också att bli fallet – enligt uppgifter till Kvällsposten rör det sig om en flytt till en Istanbul-klubb efter att Kiese Thelin tackat nej till bud från Asien och Tyskland.

Affären kommer att offentliggöras inom den närmsta veckan, men helt klart är alltså att det inte blir någon fortsättning för Kiese Thelin i Malmö FF kommande säsong. expressen

Related posts

lämna en kommentar