jackpot på High Five från Vincennes


Söndagens High Five är Prix de Bourgogne på Vincennes där tre biljetter till Prix d’Amérique står på spel. I det här B-loppet är förutsättningarna 2.100 meter autostart och de nio vinstrikaste hästarna har framspår. Det är 15 ekipage och startbilen rullar klockan 15.15. Som vanligt på söndagarna är det jackpot och dagens summa uppgår till drygt fem miljoner kronor.

9 Face Time Bourbon är en superstjärna och given favorit men från spår nio över 2.100 meter autostart kan det strula. Hästen ska vara på topp sista helgen i januari och man vill knappast vinna Prix de Bourgogne till varje pris.

5 Davidson du Pont har inte glänst i vinterns starter men Jean-Michael Bazire har vässat inför den här uppgiften och nu ska hästen tävla barfota runt om för första gången sedan i februari i fjol. .

4 Vivid Wise As är startsnabb och den som är mest gynnad av lite kortare distans. Från perfekt läge kommer sjuåringen att sluta långt framme.

14 Drole de Jet var femma i Prix du Bourbonnais (Face Time Bourbon vann) och även han är gynnad av lite kortare distans. Bakspår är så klart ett minus och han behöver överpace för att komma in i matchen på allvar.

11 Moni Viking slutade trea i Prix du Bourbonnais och är klar för Prix d’Amériqe. Formkurvan pekar uppåt och han kommer att fälla många.

Speltips: 9-5-4-14-11

■■■

ANNONS: Köp en andel i Expressens High Five-system 

High Five 2 januari

RESULTAT

1:a. 5. Fire Cracker

2:a. 13. Diable De Vauvert

3:a. 6. A Sweet Dance

4:a. 14. Coach Franbleu

5:a. 7. Foxtrot Sea

UTDELNING

Ordningsföljd: 5-13-6-14-7

5 första i mål i rätt ordning: 83 272 kr

5 första i mål utan ordning: 1 242 kr

4 första i mål utan ordning: 128 kr

3 första i mål utan ordning: 30 kr

■■■

ANNONS: Så spelar du High Five expressen

Related posts

lämna en kommentar