Nicolò Zaniolo berättar om sitt kärleksliv – tillsammans med Madalina Ghenea


Nicolò Zaniolo rehabiliterar just nu sin andra korsbandsskada på kort tid och utanför planen är det mycket som händer för Romas 21-årige stjärna.

Samtidigt som Zaniolo satsar på att vara redo för EM nästa sommar har han ett komplicerat kärleksliv som det skrivits om i italienska medier och som han nu berättat om för Gazzetta dello Sport.

Han bekräftar att hans förhållande med den ett år äldre Sara Scaperrotta är slut.

– Precis som det kanske är normalt i vår ålder när man lever tillsammans så insåg vi att vi inte kom överens längre och vissa saker passade inte in i mitt liv som professionell fotbollsspelare, säger Nicolò Zaniolo.

Nicolò Zaniolo berättar om kärlekslivet

I stället dejtar Zaniolo nu den elva år äldre skådespelerskan och modellen Madalina Ghenea från Rumänien, som bland annat varit tillsammans med popsångaren Eros Ramazzotti.

Zaniolos tidigare flickvän Sara Scaperrotta hann dock bli gravid innan paret separerade och Zaniolo säger att han inte är känner sig redo att bli pappa, trots att han och Scaperrotta ibland drömde om en gemensam familj.

– När hon berättade för mig att hon var gravid var jag väldigt ärlig och gjorde klart för henne att jag inte var redo för ett sånt åtagande, speciellt eftersom vi inte längre kommer överens så bra. Men hon bestämde sig för att fortsätta graviditeten och det är ett beslut som jag respekterar, säger Zaniolo.

Zaniolo vill nu att fokus ska riktas mot hans karriär som fotbollsspelare.

– Även om jag inte längre är hennes pojkvän kommer jag ta på mig min del av ansvaret som far. Jag hoppas att det här kan sätta punkt för snacket om mitt privatliv och att folk kan återgå till att prata om mig som spelare.

LÄS MER: ”Måste sluta – tror att jag har blivit förhäxad”
LÄS MER: Oroande bilder på Italiens jättelöfte
LÄS MER: Ryter ifrån mot sin egen mamma: ”Du är 40 år”expressen

Related posts

lämna en kommentar