Liverpool tappade poäng mot Newcastle i Premier League.


Det saknades inte chanser för något av lagen men varken Newcastle eller Liverpool lyckades göra mål på St James’ Park under onsdagskvällen.

Karl Darlow i Newcastles mål räddade ett friläge från Mohamed Salah och Liverpool var nästan så nära man kunde komma i den 81:a minuten när Sadio Mané stötte bollen mot ett öppet mål men Fabian Schär kastade sig fram och räddade bollen på mållinjen.

Matchens sista riktigt heta chans kom i den 88:e minuten när Firmino nickade på hörna från nära håll men Karl Darlow i målet gjorde en bra räddning och matchen slutade 0-0.

– Jag är nöjd med en hållen nolla och en poäng här hemma. Vi har kommit tillbaka från en tuff match mot Manchester City så vi är glada över att få en poäng, säger Karl Darlow till BBC efter matchen.

Liverpool tappade poäng mot Newcastle

Målvakten kommenterar också de rykten som placerar honom i det engelska landslaget.

– Det vore löjligt av mig att inte erkänna att jag är medveten om det, jag vet vad som händer och förhoppningsvis kan jag bara fortsätta prestera bra och det kan nog se till att jag är med och konkurrerar. Jag måste bara fortsätta göra det jag gör och förhoppningsvis händer det, säger Darlow.

Resultatet innebär att Liverpools serieledning nu bara är med tre poängs marginal ner till Manchester United efter två oavgjorda matcher i rad. Manchester United har dessutom en match mindre spelad.

Glädjande för Liverpool trots poängtappet var att Thiago Alcântara gjorde comeback. Spanjoren hade inte spelat sedan han skadade sig i derbyt mot Everton i mitten av oktober.

LÄS MER: ”Uruselt – Klopp får ta på sig det”
LÄS MER: Gerrards dröm: Att få återvända till Liverpool
LÄS MER: ”Jag tror att det som han sa var uppgjort”expressen

Related posts

lämna en kommentar