BILDEXTRA: Coronaåret i bilder


Ett märkligt år har det varit, något annat kan ingen komma och påstå.

Jag är en kramare, det kan min familj och mina vänner intyga. Även de som kanske inte känner för en kram till jul får en av mig – vanligtvis. Men inte i år. En sak jag oroar mig över är att kramandet kanske försvinner, tänk om vi aldrig kommer tillbaka till det.

Alla jobb och reportage jag varit ut på i år har på ett eller annat sätt haft pandemin hängande över sig.

Så här kommer mitt coronaår i bilder.

Kram

Jenny Lundberg

Fortsätt scrolla

fler bilder följer

Fortsätt

Finns faktiskt fler bilder

Jo

Ännu flera coronabilder

Ni har bara kommit halvvägs än, vad kuuul

Fortsätt scrolla

Fortsätt, fortsätt

Fortsätt

Scrolla

Ännu flera bilder

Bilder är bra, fortsätt

Kramarbetarbladet

Related posts

lämna en kommentar