Jetmir Haliti på storklubbarnas radar – Bajen och MFF på jakt


Intresset kring och jakten på J-Södras mittback Jetmir Haliti har ökat markant de senaste veckorna.

Kvällsposten har tidigare rapporterat om intresse från Degerfors och Mjällby, vilket också har resulterat i konkreta bud från båda klubbarna. 

Nu anser sig dock flera andra klubbar vara redo att agera kring Haliti. 

Samstämmiga uppgifter till Kvällposten gör gällande att Hammarby och Malmö FF båda är intresserade av att knyta till sig mittbacken som under sin tid i Jönköping har varit en av lagets bästa spelare. 

Andra raka malmöiten till Bajen?

En eventuell övergång till Hammarby skulle innebära att Haliti i sådana fall blir den andra raka spelaren född och fostrad i Malmöfotbollen som hamnar på Södermalm. Tidigare har Astrit Selmani hamnat just i Bajen efter att ha ryktats vara aktuell för en ”hemkomst” till MFF, där han spelade fram till 13 års ålder. 

Jetmir Halitis kontrakt med Jönköping gäller över 2021. 

Spelarens agent Nima Modyr: 

– Som jag sagt tidigare så finns det ett stort intresse kring honom. Men återigen, som jag sa när du ringde senast – jag kommenterar och kommer inte att kommentera enskilda klubbar i medierna. expressen

Related posts

lämna en kommentar