Barcelona tappade poäng hemma mot Eibar


Barcelona tog emot Eibar på hemmaplan och matchen inleddes med en straffmiss från dansken Martin Braithwaite i den åttonde minuten.

I stället var det Eibar som tog ledningen i den 57:e minuten när Barça-mittbacken Ronald Araújo skulle slå en passning bakåt i planen. Araújo var för långsam och Eibar-anfallaren Enrique García Martínez kom emellan och bröt passningen. Fri med Marc-André ter Stegen placerade han in ledningsmålet för bortalaget.

Men Barcelona skulle kvittera tio minuter senare efter ett fint anfall som avslutades med att Ousmane Dembélé placerade in bollen med bredsidan.

Några fler mål blev det inte i matchen och efter poängtappet ligger Barcelona kvar på sjätte plats i La Liga med 25 poäng på 15 matcher. Eibars poäng gör att laget lyfter från 17:e till 14:e plats med sina 16 poäng på lika många matcher.

LÄS MER: Barça slår tillbaka efter Messis semesterbilder
LÄS MER: Missar straffen men tangerar Pelés rekord
LÄS MER: Detaljen: Därför vill Barça sälja Coutinhoexpressen

Related posts

lämna en kommentar