Michelle De Jongh lånas ut till Fleury 91


Hon har varit en tongivande spelare i Skåneklubben de två senaste åren. Nu väntar 23-åringens första äventyr utomlands. Michelle De Jongh, som har ett förflutet i Kif Örebro, är klar för en utlåning till Fleury 91, enligt uppgifter till Aftonbladet. Lånet gäller i fem månader fram till sommaren. 

Fleury 91 ligger just nu femma i den franska ligan. De Jongh blir lagkamrat med tidigare Djurgården- och North Carolina-anfallaren Julia Spetsmark som kom till klubben i juni. I ligan ställs de mot svenskan Marija Banusic i Montpellier.

Vittsjös mittfältstalang har varit självskriven i det svenska U23-landslaget de senaste åren och även fått chansen i A-landslaget. Men hon väntar fortfarande på debutmatchen i den blågula tröjan.expressen

Related posts

lämna en kommentar