Mesut Özil uppges aktuell för Juventus


UPPGIFTER: Det var ett tag sedan Mesut Özil var inne i värmen hos Arsenal. Tysken har inte spelat en enda match sedan i mars och sitter på ett utgående kontrakt. Var kommer 32-åringen ta vägen? Ryktena har varit många, det har bland annat rapporterats om en flytt till turkiska Fenerbahce.

Nu uppger italienska Tuttosport att mittfältaren har erbjudits till Juventus. Det handlar om ett lån där ”Juve” i så fall kommer stå för hälften av Özils stora lön. Tidningen skriver att tyskens agent jobbar för en sådan lösning för att hans klient ska kunna spela fotboll igen så snart som möjligt.

VENDELA ÖGREN

LÄS MER: Fem klubbar gör upp om Haaland

Mesut Özil ser ut att lämna Arsenal.

Foto: KENTA JÖNSSON / BILDBYRÅNexpressen

Related posts

lämna en kommentar