Erling Braut Haaland jagas av fem klubbar


Erling Braut Haaland, 20, är en av de mest eftertraktade anfallarna i världsfotbollen. Anfallarens kontrakt med Borussia Dortmund löper fram till sommaren 2024, men mycket talar för att norrmannen lämnar tidigare än så.

Enligt Sky Italia gör fem klubbar upp om Haalands signatur nästa sommar. 

Sedan tidigare har Real Madrid, Bayern München, Manchester United och Manchester City visat intresse för supertalangen. Nu ska även Chelseas tränare Frank Lampard meddelat den sportsliga ledningen att värva norrmannen till klubben.

”Frank Lampard har sagt till Chelseas styrelse att Haaland är högsta prioritet,” skriver Sky Italia.

Sedan flytten till Dortmund för förra vintern har Haaland fortsatt producera mål i rasande takt. Under hösten hann 20-åringen noteras för 17 fullträffar på 14 matcher innan han drog på sig en muskelskada som hållit honom borta från spel den senaste tiden.

Klubben hoppas att han kan vara tillbaka mot Wolfsburg den 3 januari.expressen

Related posts

lämna en kommentar