Jadon Sancho uppges aktuell för Manchester United på nytt


UPPGIFTER: Det var längesen Manchester Uniteds intresse för Jadon Sancho var en hemlighet. Klubben försökte värva engelsmannen under sommaren men deras bud var inte tillräckliga i Dortmunds ögon. Stjärnan blev kvar i den tyska klubben, men under hösten har det gått tungt. Laget ligger på en blek femteplats i ligan.

Precis som för laget har Sanchos form ifrågasatts. Fullträffarna har uteblivit och hans facit visar en tydlig skillnad från tidigare höstsäsonger när han har sprutat in mål. Kan 20-åringen kanske hitta tillbaka till storformen i Manchester? För de verkar vägra ge upp.

Enligt The Telegraph kommer i alla fall United göra ett nytt försök att värva Jadon Sancho. Bristen på stadig form skrämmer inte den engelska klubben som uppges återvända med ett bud och till förhandlingarna i sommar.

VENDELA ÖGREN

Foto: JAN HUEBNER/BYWALETZ / IMAGO IMAGES / JAN HUEBNER WWW.IMAGO-IMAGES.DE

Foto: PAUL GREENWOOD/BPI/SHUTTERSTOCK / PAUL GREENWOOD/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCKexpressen

Related posts

lämna en kommentar