Jack Sock får kritik efter bilden från sitt bröllop


Jack Sock hyllades tidigt i sin karriär som en stor talang, och spåddes bli amerikansk tennis nästa storstjärna. För några år sedan rönte Sock stora framgångar, framför allt i dubbel – där han bland annat har OS-guld och två Wimbledon-titlar. 

Men sedan han tvingats till en handoperation i början av 2019 har Sock inte hittat tillbaka till sin gamla nivå, och är i dag 253:e rankad. 

Sock har dock all anledning att avsluta 2020 med ett leende. I helgen gifte han sig med kärleken Laura Little, på en ö utanför amerikanska Charleston. 

Möjligen kan en kritikerstorm tillföra en gnutta grus i det nygifta glädjemaskineriet hos paret Sock-Little. 

På bilder från bröllopet är det inte speciellt tydligt att det hållits under coronatider. Gästerna sitter förvisso utomhus, men utan avstånd och munskydd. 

Jack Sock får kritik för sitt bröllop

New York Times tennisreporter Ben Rothenberg delade en bild som Sock lagt upp på Instagram, och pekade på bristerna i smittsäkerheten. 

”Samtidigt som myndigheter världen över ska ta beslut om tennisspelare kan uppträda ansvarsfullt under pandemin, kan jag inte tro att en ATP-spelares bilder från ett bröllop utan någon som helst distansering hjälper dem. Grattis, men herregud”, skriver Rothenberg på Twitter. 

Efter Rothenbergs tweet har fler kritiserat Sock för att inte ta ansvar i pandemin, enligt news.com.au. 

Vinterns första grand slam, Australian Open, har skjutits fram till 8 februari efter att en andravåg slagit mot området Victoria, där arrangörsstaden Melbourne ligger. 

https://www.instagram.com/p/CJESfE2j9gs/

expressen

Related posts

lämna en kommentar