Gary Ablett Jr och Jordan Ablett om sorgen


Gary Ablett Jr, som är en välkänd profil inom australisk fotboll, och hans fru Jordan Ablett har haft ett tungt år. Parets nu snart två år gamla son diagnostiserades i höstas med en ovanlig nervsjukdom.

– Jag vet i första hand hur komplicerat det är och hur det är en helt annan upplevelse som förälder, tuff men givande, sade Jordan i en intervju med Herald Sun.

Bara några månader tidigare hade Jordan Ablett förlorat sin mamma Trudy Papalia. Efter en längre tids kamp mot lungcancer avled Trudy i augusti.

– Vi hade mycket som hände på en gång. Jag och Gary gör det här tillsammans och det är vad det är. Så ja, vi tar det bara dag för dag.

Känslosam julhälsning

När Jordan Ablett skulle fira första julen utan sin mamma delade hon med sig av en dikt och ett känslosamt meddelande på Instagram.

”Efter året som har varit tänker jag på alla i jul. Jag tänker särskilt på de som sörjer och känner sig långt ifrån glada”, skriver hon.

Och fortsätter:

”Mitt hjärta går sönder tillsammans med ditt… Så svår som den här julen kommer att vara, jag vet att min mamma inte vill något mer än kärlek, glädje och fred för oss tre flickor, hennes döttrar, och att fylla våra hjärtan i jul. Jag hoppas och ber detsamma för dig”.

https://www.instagram.com/p/CC0I-c9Dpq4/?utm_source=ig_embedhttps://www.instagram.com/p/CJKAiJmM-0m/https://www.instagram.com/p/CInDlv6sXhI/https://www.instagram.com/p/CGe0mmwMMOb/

expressen

Related posts

lämna en kommentar