Elin Nordegren på bild med Tiger Woods nya flickvän Erica Herman


Tiger Woods och Elin Nordegren gifte sig 2004 och fick dottern Sam och sonen Charlie tillsammans innan deras äktenskap brakade samman.

Woods stora otrohetsaffär uppdagades 2009 när Nordegren såg meddelanden från en annan kvinna i hans mobiltelefon och därefter jagade hon ut honom från lyxhuset i Orlando med en golfklubba. 

Paret gick igenom en uppslitande skilsmässa men därefter har relationen förbättrats och Tiger Woods har beskrivit deras förhållande som ”fantastiskt”.

– Hon är en av mina bästa vänner. Vi kan ringa varandra när som helst och vi pratar hela tiden. Vi vet båda att det viktigaste i våra liv är barnen. Jag önskar att jag hade vetat det då, sa Woods i en intervju med Time för ett par år sedan.

Nordegren på plats med Herman

Under helgen spelade Tiger Woods och hans son Charlie generationstävlingen PNC Championship tillsammans och det var sonen som chockade golffansen när han satte en eagle på det femte hålet.

Något annat som lett till uppmärksamhet är ett par personer som tittade på tävlingen. Det var nämligen så att Tiger Woods nya flickvän Erica Herman stod sida vid sida med Elin Nordegren och Woods dotter Sam vid sidan av banan.

Enligt news.com.au är det första gången Elin Nordegren är på plats på en tävling som Tiger Woods spelar sedan Presidents Cup 2009.

Vännen hyllar Woods och Nordegren

Tiger Woods vän Notah Begay III kommenterade de oväntade bilderna och hyllade ex-paret under tävlingen.

– Det har varit otroligt. Man vet aldrig hur föräldrars separation ska påverka barnen och både Tiger och Elin har satt hösta prioritet på att skydda sina barns intressen och deras integritet, säger Begay till golf.com.

Han fortsätter sedan:

– Tiger har varit med på alla fotbollsmatcher och andra barnaktiviteter och då är Elin där precis intill. Delad vårdnad är en svår uppgift och de har verkligen gjort ett underbart jobb för sina barn.

LÄS MER: Elin Nordegrens nya liv – har lämnat offentligheten
LÄS MER: Elin Nordegrens baby-lycka med nya kärleken
LÄS MER: Elin säljer lyxhuset för en halv miljardexpressen

Related posts

lämna en kommentar