Edinson Cavani i bråk med Yerri Mina – avgjorde sedan matchen


Manchester United inledde matchen klart bättre och till ett par halvchanser men Everton, med Robin Olsen i mål, stod emot och första halvleken slutade mållöst. 

I den andra halvleken tände matchen till och Edinson Cavani hamnade i bråk med mittbacken Yerri Mina. United-anfallaren tog strypgrepp på Mina som föll. Men eftersom domaren missade situationen och VAR inte finns i ligacupen så slapp Cavani rött kort. 

”Cavani hade varit utvisad med VAR”, skriver Gary Lineker på Twitter. 

Men Cavani blev kvar och i den 89:e matchminuten satte han 1-0. Anthony Martial punkterade matchen med sitt 2-0-mål. Därmed är Manchester United klart för semifinal. Väl där väntar antingen Manchester City, Tottenham eller Brentford.expressen

Related posts

lämna en kommentar