Neymar knivar Zywoo i CS:GO – se klippet


Under måndagskvällen spelades en CS:GO-match att minnas. Flera spelare från ett av världens bästa CS:GO-lag, Team Vitality, ställdes mot PSG-stjärnan Neymar och flera spelare från hans brasilianska favoritlag Furia.

I den franska uppställningen fanns bland annat Mathieu ”Zywoo” Herbaut, 20, som räknas som världens bästa spelare. 

Under matchen lyckades Neymar förnedra storstjärnan med att eliminera honom med sin kniv. På kartan Mirage använde fotbollsspelaren sig av en rök som han gömde sig i och lät Zywoo passera, varpå han själv dök upp bakom honom och lyckades förödmjuka spelets bästa.

Efter rundan tappade Neymar fattningen och firade vilt.

Men det var inte det enda uppmärksammade som Neymar under matchen. Senare, på kartan Inferno, lyckades han vinna en runda ensam mot tre. Bland annat Zywoo och Shox. Efter sin första frag på Zywoo hann han dessutom med att lämna ett frågetecken i chatten innan han även eliminerade de andra två motståndarna.

Spenderat stora pengar på CS:GO

Det är sedan tidigare känt att Neymar är en stor CS:GO-spelare och ett fan av laget Furia. Han har spenderat hundratusentals kronor på skins i spelet och visar ofta upp sitt spelande på sin Twitchkanal.

Zywoo har trots förödmjukelsen stora anledningar att fira då han i dagarna skrev på ett jättekontrakt som sträcker sig över fem år med sitt Team Vitality. Underskriften firades med hologram som dök upp vid ikoniska platser runtom i hela Paris.

Under matchen bjöd Neymar också in Zywoo till att byta mus och tangentbord mot en fotboll. Efter matchen svarade CS-stjärnan på Twitter.

”Du är bättre i CS än vad jag någonsin kommer vara i fotboll, men vi kör Neymar”, skrev Zywoo.

https://twitter.com/neymarjr/status/1341127432695373826

Följ SportExpressen E-sport på Facebook och Twitter!

expressen

Related posts

lämna en kommentar