Juniorkronorna släpps ut ur karantänten


Svenska ishockeyförbundet meddelar att Juniorkronorna nu får lämna sina hotellrum i Edmonton.

Kravet för att få lämna karantänen var att proverna som togs den 20 december var negativa.

”Alla ledare och spelare är friska och får lämna karantänen i dag. De två ledare som testade positivt på flygplatsen i Edmonton är kvar i karantän till den 27 december”, skriver ishockeyförbundet i ett pressmeddelande.

Laget tränar tillsammans på is under måndagen.

– Det känns väldigt bra att få komma ut ur hotellrummet och nu ser vi fram emot bra isträningar och lite mer normala förberedelser inför JVM. Alla grabbar och ledare är supertaggade på att få komma i gång på riktigt, säger den vikarierande förbundskaptenen Joel Rönnmark.expressen

Related posts

lämna en kommentar