Fnatic på väg att värva Jackinho


Svenska storlaget Fnatic kommer se annorlunda ut under det kommande året enligt uppgifter från DBLTAP. Talangen Jack Ström Mattsson, ”Jackinho”, ska vara i samtal med laget om att bli dess nyaste tillskott.

Det är ännu oklart vems plats han i så fall är tänkt att ta i laget, men spekulationer har redan börjat kring att en av lagets veteraner kommer lämna. Jackinho är huvudsakligen en AWP-spelare och har imponerat stort på den svenska scenen under året. 

Hyllas av förre NiP-tränaren

På söndagskvällen vann han Yalla Cup tillsammans med några av Sveriges största stjärnor – som Rez, Lekr0 och Plopski – i ett mixlag efter en finalseger mot Lilmix. Efter matchen fick han beröm av förre Ninjas in Pyjamas-tränaren Pita som också var en del av laget.

”Jackinho briljerade genom hela turneringen. Se upp för den här snubben under 2021”, skrev han på Twitter.

21-åringen var senast en del av Prima Esport som han lämnade i början av december – och är därmed fri att värvas gratis av ett nytt lag. Nu återstår det att se om han spelar den kommande säsongen i svart och orange.

Fnatic är däremot inte det enda storlaget att göra förändringar. Efter söndagens final i IEM Global Challenge mellan Astralis och Team Liquid så meddelade Russel ”Twistzz” Van Dulken att han lämnar det amerikanska laget Liquid.

Samtidigt indikerade amerikanen att han kommer att stanna i Europa.

Följ SportExpressen E-sport på Facebook och Twitter!

https://twitter.com/pitaCSGO/status/1340748975050285058

expressen

Related posts

lämna en kommentar