Mathias Bromé lämnar Örebro HK för Detroit Red Wings


I somras blev det klart att Detroit Red Wings lånar ut Mathis Bromé till Örebro. Men torsdagens match mot Frölunda blev den sista för 26-åringen. 

Nu återvänder han till NHL. 

– Det har varit mycket oklarheter den senaste tiden men nu har allt blivit klart och jag åker till Detroit redan under måndagsmorgonen. Jag har haft en fantastisk tid i klubben och jag är väldigt tacksam över att ha fått vara här, säger Mathias Bromé till Örebros hemsida och fortsätter: 

”Kommer ha en plats i mitt hjärta”

– Nu ser jag framemot ett nytt äventyr, där jag ska göra allt för att ta en plats i Detroit. Örebro kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta och jag vill rikta ett stort tack till alla inom klubben, partners och framförallt fansen, säger Mathias Bromé till Örebros hemsida. 

På 23 matcher i ÖHK-tröjan har det blivit fyra mål och 16 assist. expressen

Related posts

lämna en kommentar