Jag tror att våra medarbetare tar ansvar för att undvika smittorisker


Svar till Miss teacher: “Risk att många som fått presentkort kommer trängas – och smittas – på rean”

Jag har förståelse för din oro över kommunstyrelsens julklapp i form av presentkort, ska orsaka trängsel i butiker. Presentkorten är giltiga i cirka 1,5 månader, fram till den 31 januari 2021. Anledningen är att det är nu i närtid som våra lokala företag behöver all stöttning de kan få.

Presentkorten gäller uppskattningsvis hos ungefär 1 000 olika företag inom kommunens geografiska område, inte enbart i butiker i centrum. Det är också en stor del av kommunens anställda som arbetar andra tider än 8–17.

Jag tror och hoppas att våra medarbetare tar ansvar och väljer att handla på tider och dagar när det är lite besökare, i butiker och företag som är spridda runt om i kommunen.

Önskar dig en God Jul!

Niklas Bergström, handelsutvecklare Sandviken kommunarbetarbladet

Related posts

lämna en kommentar