Christian Järdler presenterad av Mjällby


Marcus Lantz tog nykomlingen Mjällby till en sensationell femteplats i allsvenskan 2020 men under hösten valde klubben och tränaren att avsluta sitt samarbete.

– Vi skrev inför 2020 ett 1+1-kontrakt där vi nu, tillsammans, kommit fram till att det är bäst för oss båda om vi inte förlänger över 2021, sa Marcus Lantz.

FotbollDirekt var först med att berätta att Christian Järdler tar över Marcus Lantz roll som huvudtränare. Järdler var assisterande tränare till Lantz förra säsongen och har tidigare varit huvudtränare i Ängelholm, Värnamo och Öster.

”Omtyckt i föreningen”

– En av de största prioriteringarna i vårt arbete kring ledarstaben 2021 har varit att förlänga med Christian. Vi har sedan utvärderat och jämfört med alternativ för att se vilka ledarkonstellationer vi tror blir bäst för Mjällby AIF 2021 och framåt. Det är därför oerhört glädjande att vi i dag kan meddela att Christian kommer leda årets ledarstyrka som vi anser vara otroligt kompetent, säger Mjällbys sportchef Hasse Larsson.

– Christian har gjort väldigt starka insatser under 2020, är omtyckt av människor och spelare i föreningen samt besitter en stor fotbollskompetens som vi är övertygade kommer ta Mjällby AIF framåt i rätt riktning.

Christian Järdler har skrivit på ett avtal till och med säsongen 2022.expressen

Related posts

lämna en kommentar