Nu är hög tid att ge de sjuka ekonomisk och mänsklig upprättelse


Svar till Ingen tomtemor: “Jag har inga pengar, inget mänskligt värde”

Visst är det otroligt att en så kallad försäkringsöverläkare har fått mandat av denna regering att underkänna andra läkares sjukintyg? De som inte ens träffat den sjuke! Göran Greider har skrivit att dessa läkare borde fråntas sin läkarlegitimation.

Du ska veta att även de kontorister som kallas handläggare också får utförsäkra och dra in sjukersättningen för det har till och med chefen för FK i Gävle, Eva Alner Liljedahl, klart uttalat i ett reportage att de fick de göra.

Du ska veta att  regeringen har gett denna sjuka myndighet order om att utförsäkra så många som möjligt för att spara pengar på de svaga gruppernas bekostnad. Sedan den socialdemokratiska regeringen tog makten har 450 procent flera utförsäkrats. Mer än skamligt! Du ska veta att de som jobbar på FK också får extra ersättning ju fler som utförsäkras.

Har du läst vad Lasse Ekstrand skrev? Sverige – skammens land – fattigpensionärernas land och alla som tvingas jobba tills de stupar.

Läs på nätet flera insändare som utförsäkrade har skrivit; dalademokraten.se och klicka på insändare kan du läsa gratis alla insändare! Du kan även läsa alla mina på arbetarbladet.se och gd.se.

Du ska veta att nu har äntligen Uppdrag granskning fått upp ögonen och vill höra berättelser från de som har psykiskt och fysiskt misshandlats av FK så du kan mejla till: ug@svt.se eller skriva ett vanligt brev eller skicka in din insändare.

Nu ska det bli en kraftansamling för nu är hög tid att ge de sjuka, både ekonomisk och mänsklig upprättelse. Denna myndighet, FK, är också skyldig att redovisa hur många som tagit sitt liv på grund av utförsäkring.

Alla vi andra som inte har drabbats borde ställa upp för dessa svaga grupper som inte själva har ork att protestera. Det är ett allvarligt brott mot mänskliga rättigheter och det måste beivras.

Du kan också läsa alla insändare som Sven-Erik Hemlin skrivit om allt annat dårskap i vårt land som fått välfärden att rasa samman.

Lycka till alla som behandlats på ett felaktigt och människoföraktande sätt att berätta!

Vanja Palmarbetarbladet

Related posts

lämna en kommentar