Modo värvar kanadensaren Adam Rockwood – klar för resten av säsongen


Modo fick förra veckan vinka av både Martin Kaut och Aleksi Heponiemi, som inom kort ansluter till Colorados respektive Floridas träningsläger. 

Därmed har Ö-vikslaget tappat två av sina främsta forwards i ett prekärt läge då klubben slåss om att undvika bottenträsket i Hockeyallsvenskan. Modo har som ambition att nå en topp sex-placering när grundserien är färdigspelad. 

En spelare som nu ska försöka hjälpa klubben dit är en 25-årig kanadensare vid namn Adam Rockwood. 

SportExpressen har enligt flera av varandra oberoende uppgiftslämnare fått erfara att Modo skrivit ett kontrakt med Rockwood för resterande delen av säsongen. 

Rockwood har inte tillhört någon förening denna vinter, men förra säsongen gjorde han två poäng på åtta AHL-matcher för Springfield Thunderbirds. Han tillhörde även Greenwille Swamp Rabbits i ECHL där han producerade betydligt bättre, 35 poäng på 49 matcher. 

Den 178 centimeter långa kanadensaren har aldrig spelat i Europa, men ändå bekantat sig med stor rink då han under sin collegekarriär tillhörde Northern Michigan University som spelar på en isyta som liknar Sveriges.

SportExpressen har försökt kontakta Modos sportchef Fredrik Glader utan framgång. expressen

Related posts

lämna en kommentar