Mjällby AIF förlänger med Victor Gustafson och Adam Petersson


Under säsongen i superettan som Mjällby tog hem under 2019, var Viktor Gustafson inte bara lagets utan också en av seriens absolut mest framträdande spelare. Förväntningarna inför återkomsten i allsvenskan var höga, men stark konkurrens och förändring av spelstil gjorde att Gustafson tillbringade stora delar av Mjällbys succésäsong som inhoppare. 

Med en ny tränare och andra truppförändringar i antågande kan 2021 vara en omstart för Mjällbymittfältaren som nu har förlängt sitt kontrakt med ytterligare ett år. Det nya avtalet sträcker sig till och med den 30 november 2022.

Även Petersson förlänger

20-årige Adam Petersson fick tidigt förtroende av ledarstaben i Mjällby och har startat i fem matcher under säsongen. Sammanlagt blev det 14 matcher för Petersson – insatserna imponerade så pass mycket på klubben att han nu belönas med en kontraktsförlängning på två år. Det nya avtalet gäller till och med den 30 november 2024. 

Mjällby AIF har i nuläget inte offentliggjort förlängningarna, men väntas göra det inom kort. expressen

Related posts

lämna en kommentar