Milan vill värva i januari efter Zlatans skada


Milan toppar fortfarande Serie A och är obesegrade i Serie A. Dessutom närmade Zlatan Ibrahimovic närmade sig spel efter lårskadan han ådrog sig i matchen mot Napoli för snart en månad sedan. 

Men efter att Zlatan tvingats kliva av fredagsträningen med en ny skada får Milan vänta på den svenske stjärnans comeback. Enligt uppgifter i Italien väntas den nya vadskadan hålla Zlatan borta från spel i minst en månad – det får Milan att agera. 

Milan ger sig nu ut på jakt efter en ny anfallare. Enligt uppgifter i Italien, bland annat Tuttosport och Gazzetta dello Sport, har klubben identifierat fyra alternativ – där det hetaste är Chelseas franske landslagsanfallare OIiver Giroud. Milan väntas få tuff konkurrens av sin arenagranne Inter i kampen om fransmannens signatur. 

Övriga spelare som Milan följer är Celtics Odsonne Edouard, Real Madrids Luka Jovic och Genoas lovande anfallare Gianluca Scamacca som gjort sex mål på elva matcher sedan han anslöt på lån från Sassuolo.

Milan har en övergångsbudget på runt 15 miljoner euro (151 miljoner kronor) i januari, tanken var först att pengarna skulle spenderas på en mittback men Milan väntas nu prioritera om. Förhoppningen är att låna in en anfallare för att ha möjlighet att lösa honom vid ett senare tillfälle. 

Klassmål av Ekdal – trycker in bollen från distansexpressen

Related posts

lämna en kommentar