Jens Gustafsson lämnar Norrköping


IFK Norrköping förlorade den sista matchen i allsvenskan mot redan avsågade Helsingborg. Därmed missade klubben att komma topp tre i allsvenskan och managern Jens Gustafsson har under en längre tid varit under stor press trots att han haft ett år kvar på sitt kontrakt. 

Nu står det också klart att han lämnar klubben.

Under lördagskvällen kunde SportExpressen berätta att det står klart att Jens Gustafsson lämnar Norrköping efter att han berättat för flera av sina nyckelspelare att han inte blir kvar i klubben. Kort därefter blev nyheten officiell.

Jens Gustafsson lämnar Norrköping

– Jag vill på det här sättet tacka alla som gjort de här fem åren i IFK Norrköping till oförglömliga år. Tack till alla spelare och ledare som arbetat outtröttligt för att utveckla både laget och organisationen. Jag vill rikta ett speciellt tack till alla våra supportrar som starkt bidragit till mina bästa minnen av klubben, säger Gustafsson till Norrköpings hemsida.

Jens Gustafsson tog över laget efter att guldtränaren Janne Andersson lämnat för landslaget under sommaren 2016.

– Det har varit ett privilegium att få inspireras och utmanas av alla vars hjärta klappar för laget och klubben och jag kommer för alltid att minnas er med värme och glädje. Det känns även oerhört bra att bidragit till att skapa de ekonomiska förutsättningarna som tryggar IFK för framtiden. Slutligen vill jag tacka staden Norrköping som fått mig att både känna mig välkommen och hemma, säger Jens Gustafsson.

LÄS MER: Pekas ut efter massflykt: ”Folk är otroligt rädda”
LÄS MER: Peking skakas av ännu ett avhopp
LÄS MER: Dagerstål lämnar IFK Norrköpingexpressen

Related posts

lämna en kommentar