intressant High Five från Paris.


Lördagens High Five-lopp är Prix Michel Thoury på Vincennes. Förutsättningarna är 2.100 meter autostart och totalt är det 14 hästar i loppet. De nio vinstrikaste travarna har framspår och starttiden är 15.15.

Loppet är öppet för hästar som är födda även utanför Frankrike och svenske 14 Sobel Conway har en intressant uppgift även om han har bakspår. Jean-Michel Bazire har två heta nordiska kort och väljer att köra spurtstarka Sobel Conway.

4 Desir Castelets svarade för en bra insats i finalen av Grand National du Trot och lite kortare distans är ingen nackdel. Precis som senast körs han av Gabriele Gelormini.

Norske 10 Ferrari B.R. har hittat stilen hos Bazire. Med två lopp i kroppen var sjuåringen segermogen senast och då slog han faktiskt Sobel Conway. Ferrari B.R. är ett givet bud även om uppgiften är lite svårare än senast.

8 Dexter Chatho har visat uppåtform i de två senaste starterna och ska passas även om han verkar allra bäst över lite längre distanser.

7 Defi Pierji duger fint i den här konkurrensen och har tidigare presterat bra med en månad mellan starterna.

Björn Goop startar en duo. 3 Hard Times känns inte het med skor på hovarna och 11 Bryssel har inte startat sedan i september.

Speltips: 14-4-10-8-7

High Five 18 December

RESULTAT

1:a. 4. Cectar

2:a. 15. Darling Berry

3:a. 7. Duc D’or

4:a. 14. Crazy Charm

5:a. 9. Duc Du Vivier

UTDELNING

Ordningsföljd: 4-15-7-14-9

5 första i mål i rätt ordning: 322 166 kr

5 första i mål utan ordning: 4 606 kr

4 första i mål utan ordning: 256 kr

3 första i mål utan ordning: 46 kr

■■■

ANNONS: Så spelar du High Five.expressen

Related posts

lämna en kommentar