Biblioteken i Sandviken och Länsmuseet håller stängt


Kultur- och fritidsförvaltningen har i samråd med Kultur- och fritidsnämndens ordförande beslutat att samtliga bibliotek i Sandvikens kommun samt konsthallen i Kulturcentrum kommer att hålla stängt från och med lördagen (19 december) – efter regeringens beslut om nya restriktioner för att minska smittspridningen. Detta gäller till 24 januari.

Bibliotekets tjänster på webben håller öppet som vanligt där du bland annat kan låna ljudböcker och låna om dina biblioteksböcker.

Även Länsmuseet Gävleborg kommer att hållas stängt för besökare från och med lördagen, fram till 25 januari.

“Det mycket allvarliga pandemiläget gör att vi måsta vidta denna åtgärd. Vi är naturligtvis mycket ledsna över detta, men hoppas och tror att våra besökare har full förståelse för situationen”, skriver Länsmuseets chef Hans Lindholm Öjmyr i ett pressmeddelande.arbetarbladet

Related posts

lämna en kommentar