Ockelboman gömde sig vid toalett – ville gifta sig med och tafsade på 12-årig flicka


I november 2019 besöker en 12-årig flicka och hennes familj Valbo köpcentrum. Efter shoppingturen äter de på snabbmatsrestaurangen, sedan går flickan mot toaletterna. Där stöter hon på den äldre mannen från Ockelbo.

Mannen hindrar henne från att gå på toaletten. Han säger att hon är vacker och att hon ser ut att vara 18 år. Enligt domen ska han även ha frågat om flickan vill skaffa en massa barn med honom samt om hon vill gifta sig med en svensk man.

Flickan släpps in på toaletten – men när hon kommer ut fortsätter mannen sitt beteende och han tar bland annat på flickans bröst.

Nu döms mannen för sexuellt ofredande.

Han ska betala skadestånd till flickan på 8 000 kronor.

Mannen nekar till brottet.arbetarbladet

Related posts

lämna en kommentar