Connor Ingram har lämnat Sverige – vill inte kommentera skriverierna om matchfixning


När SportExpressen kontaktade Björklövens vd Anders Blomberg under torsdagen var han lättad över att klubben friats från samtliga misstankar för spelfusk. 

Men ändå besviken. 

Framför allt över hur målvakten Connor Ingram porträtterats i vissa mediekanaler senaste dagarna. 

– Vi kommer se till att han får den upprättelse som han och Nashvilles organisation förtjänar. Det har kraftigt skadat vår relation med en rad intressenter och individer, att en sådan felaktig uppgift kommer ut, sade Blomberg. 

Nashville: ”Hoppas att det är ett avslutat kapitel”

23-årige Ingram lämnade Björklöven efter matchen mot Mora i måndags efter en tidigare överenskommelse med Nashville Predators, som hade lånat ut honom till den allsvenska föreningen. 

Det hindrade ändå inte att felaktiga uppgifter sipprade ut. 

I tisdags skrev P4 Västerbotten att Björklöven sparkat Ingram, vilket spädde på spekulationerna om att han skulle vara inblandad i en spelfusk-skandal. 

Kanalen bad, i ett senare skede, om ursäkt för den felaktiga publiceringen. 

SportExpressen har försökt nå Connor Ingram sedan i måndags, men inte lyckats. Nu har Nashville Predators deklarerat att deras målvaktsadept inte kommer ge sin version av hur han upplevt skriverierna senaste veckan. 

– Eftersom att klubben och spelarna är rentvådda så hoppas vi att det därmed är ett avslutat kapitel. Connor önskar att inte prata om det igen, berättar Kevin Wilson, presschef Nashville Predators.expressen

Related posts

lämna en kommentar