Hoppas att huvuden rullar efter skandalen på Försäkringskassan i Gävle


Såg ett mycket kort och undanskymt reportage i Arbetarbladet  om Försäkringskassans agerande på fikapausen. Läste mera i Aftonbladet och Gefle dagblad.

Tänk att de ska gå på utbildning i sunt förnuft hur de ska bemöta människor? Är det inte sanslöst att på arbetstid ödsla tid på sådana självklarheter när många sjuka får vänta alltför länge på utbetalningar? Är det att effektivt sköta sitt arbete? Det här är bara toppen av ett isberg hur FK har behandlat de svaga grupperna i samhället på order av regeringen för att spara pengar på de svagas bekostnad. Men alla skyller på varandra för det är ingen som vågar ta ansvar att berätta sanningen.

Hoppas nu på en omfattande utredning och att huvuden ska rulla, för nu är gränsen nådd! Låt de ansvariga gå med omedelbar verkan och utan lön så de får känna på sin egen beska medicin. Hög tid för räfst och upprättelse åt de svaga grupperna som fråntagits både levebröd och människovärde.

Ser fram emot tv:s granskning i ärendet. Med förhoppningar om att rättvisan segrar till sist!

Vanja Palmarbetarbladet

Related posts

lämna en kommentar