Harry Kane kritiseras efter bilderna


Ett spännande toppmöte i Premier League ska avgöras under onsdagskvällen. Tottenham som toppar tabellen ställs mot serietvåan Liverpool. Båda lagen har 25 poäng på kontot.

Tottenhams stjärna Harry Kane har de senaste veckorna fått uppmärksamhet för sina mål och prestationer på planen, men också kritiserats. Det är den engelske landslagspelarens sätt att gå in i dueller som ifrågasätts. När motståndaren går upp för att nicka har Kane vid flera tillfällen i stället för att gå upp i en duell backat in i motståndaren. Ibland har det slutat med att spelaren som försöker ta bollen ramlar.

Videos på landslagsmannen sprids på sociala medier.

”Han måste sluta innan han allvarligt skadar någon”, kommenterar tidigare Everton-spelaren Kevin Ratcliffe en video på Twitter.

”Kan sluta i nackskador”

Nu fortsätter Harry Kanes manöver väcka ilska hos experter. TV2:s fotbollskommentator, och tidigare Premier League-spelaren, Brede Hangeland är tydlig i sitt utlåtande.

– Jag har stött på denna taktik många gånger och min mening är det ganska enkel: den som är koncentrerad på bollen måste ha en fördel i en sån situation. Kane är inte intresserad av bollen.

– Det är potentiellt farligt och kan sluta i nackskador, säger han till tv-kanalen.

 Crystal Palaces försvarare Gary Cahill håller inte med om kritiken.

– Det är en del av fotbollen. Jag tror att det är en del av spelet att var smart och erfaren och veta när man kanske kan får en frispark, säger han till Sky Sports.

Tv: Stjärnornas starka protest – efter rasistskandalen

Stjärnornas starka protest – efter rasistskandalenexpressen

Related posts

lämna en kommentar