Alliance föll tungt mot Na’Vi i OGA Dota Pit-kvarten


Klassikermötet mellan Natus Vincere och Alliance i OGA Dota Pit inleddes skakigt av svensklaget, som tidigt hade ett klart underläge. Men tack vare s4:s närmast odödliga Timbersaw kombinerat med Nikobabys övergödda Phantom Assassin kunde Alliance vända underläget.

Efter 25 minuter valde Na’Vi att kasta in handsken i vad som blev en överkörning.

Game två inleddes desto starkare av Alliance och mid-spelaren Limmp radade tidigt up elimineringar med sin Snapfire – och hade länge mer guld än båda lagens carries. Men efter en ödesdiger lagfajt vid Roshan efter 19 minuters spel var Na’Vi tillbaka i matchen.

Vände till seger

Resten av game två handlade nästan bara om det ukrainska laget och V-Tunes Phantom Assassin som blev för mycket för Alliance att hantera och det hela togs till game tre.

Alliance blev chanslöst i avgörandet och Na’VI dominerade från början till slut och kunde säkra semifinalplatsen i säsong fyra av OGA Dota Pit. För Alliance innebär förlusten spel i lower bracket där de ställs mot antingen Virtus Pro eller Vikin.gg.

Följ SportExpressen E-sport på Facebook och Twitter!

expressen

Related posts

lämna en kommentar