Malmö Redhawks värvar Adam Johnson


Malmö Redhawks ligger på trettonde plats i tabellen och är i behov av offensiv förstärkning.

Nu är Adam Johnson klubbens första nyförvärv i den process som Patrik Sylvegård och Joakim Fagervall inledde för en tid sedan, efter att man fått kapital från styrelsen via sponsorer att förstärka laget.

– Min största styrka är min skridskoåkning, med den kan jag skapa mycket offensivt. Den tar mig till målchanser och väl där vill jag kunna producera mer. Samtidigt har jag jobbat en hel del på mitt defensiva spel och vill vara en tvåvägsspelare som gör mitt jobb även i försvarsspelet, säger Adam Johnson till klubbens hemsida.

Redhawks sportchef Patrik Sylvegård säger att klubben ser fram emot att få dit 26-åringen.

– I honom får vi en forward som spelat på hög nivå i Nordamerika under de senaste säsongerna, bland annat i NHL för Pittsburgh Penguins. Vi har fått en väldigt bra bild av honom och ser honom som ytterforward i någon av våra toppkedjor. Han kommer kunna bidra mycket, inte minst med sin fart.

Jagar fler spelare

Men fler spelare kommer att ansluta.

Under måndagens avsnitt av podcasten Sanny & Svensson avslöjades även att klubben jagar kanadensaren Ty Rattie och slovenen Robert Sabolic.

Det troliga är att klubben väntas landa minst en av de två spelarna. Men ingenting är i dagsläget klart.expressen

Related posts

lämna en kommentar