Parma: Tung förlust för Milan när Zlatan saknades


Uppgifter gjorde gällande att Zlatan Ibrahimovic skulle vara tillbaka på planen. Det var han dock inte och då fick Milan en tuff match mot Parma på hemmaplan.

Hernani Azevedo Júnior gav Parma ledningen efter en fin framspelning från Gervinho i den 13:e minuten och Parma hade med sig ledningen in i paus efter att Samu Castillejos kvitteringsmål blivit bortdömt på grund av en knapp offside.

Jasmin Kurtic utökade Parmas ledning till 2-0 i den 56:e minuten men Theo Hernández reducerade bara två minuter senare och Milan fick över en halvtimme på sig att jaga ett kvitteringsmål.

Milan räddade sen poäng mot Parma

Något mål blev det inte förrän på tilläggstid när Milan tryckte på för ett kvitteringsmål. Efter en räddning från Parmas målvakt Luigi Sepe studsade bollen ut till fransmannen Theo Hernández som dunkade in sitt andra mål i matchen.

Milans förlustfria svit är därmed intakt och laget har fortfarande inte förlorat i ligan sedan den åttonde mars då man föll hemma mot Genoa.

Resultatet 2-2 gör att de andra topplagen nu knappar in på Milan i Serie A:s elfte omgång. Laget leder Serie A på 27 poäng – tre poäng före stadsrivalen Inter.

Svenske Riccardo Gagliolo spelade hela matchen för Parma som går upp på 11 poäng efter 11 spelade matcher.

LÄS MER: Beskedet: Kan vara tillbaka nästa vecka
LÄS MER: Hyllar ilskan: ”Vet att det är positivt”
LÄS MER: Otäcka bilder: Zlatan sänker landsmannenexpressen

Related posts

lämna en kommentar