Offensiv förstärkning till Malmö Redhawks


Foto: Bildbyrån och TT

Malmö Redhawks behöver lyfta i tabellen.
Laget har förvisso två raka segrar, men i jakten på att undvika kvalspel har Patrik Sylvegård, efter ett styrelsebeslut nu fått ett kapital där uppdraget är tydligt från styrelsen – förstärk laget.
Nu är den första spelaren överens med Redhawks.
Kvällsposten erfar att Pittsburgh-forwarden Adam Johnson är klar för klubben.

När Malmö rasat i tabellen har det under säsongen varit flera delar som brustit. I inledningen av serien var det försvarsspelet som inte alls kuggade i. Då förändrade man och förstärkte dessutom upp med Patrik Hersley. När laget radade upp sex raka förluster de senaste veckorna, innan man bröt med segern mot Oskarshamn i torsdags, så var det till stora delar offensiv kraft som saknades i laget.
Dessutom kan Fredrik Händemark försvinna till San José Sharks när som helst.
Därför har uppdraget till Patrik Sylvegård, från styrelsen varit tydligt. Nu ska laget förstärkas. Det bekräftar också ordförande Mats Larsson.
– Ja, Patrik har fått en summa pengar att förstärka laget, säger Larsson.

Nu har han fått napp.
26-årige Adam Johnson, kommer troligtvis att presenteras inom kort. Men det kommer mer.
Kvällspostens källor säger att man avser att stärka upp offensiven med minst en spelare till. Man vill helt enkelt få in mer skicklighet i truppen.
Adam Johnson spelade sju NHL-matcher med Pittsburgh Penguins i NHL förra säsongen.

Johnson blir Redhawks första förstärkning i en rekryteringsprocess som Patrik Sylvegård, tillsammans med huvudtränare Joakim Fagervall jobbat med de senaste dagarna.
Mer är alltså på gång.
Kvällspostens källor säger att det handlar om miljonbelopp som man fått loss, för att undvika kvalspel och om man skulle hamna där, så vill man ha så slagkraftigt lag som möjligt.expressen

Related posts

lämna en kommentar